Jules Verne

Resum:
Jules Gabriel Verne va néixer a Nates el 8 de febrer de 1828,va ser un escriptor francès vonegut per novel·les on apareixen molts temes de la ciència-ficció, i un nombre consindable d’invents tècnics. Una de les seves idees erala “novel·la de la ciència”:va escriure aventures basades en els invents i avenços cientìfics i tècnics. És el segon autor més traduït de tots els temps, després d’Agatha Christie, segons Index Translonum.
Juntament amb Herbert George Welles és consideren un dels pares de la ciència-ficció. Durant molts anys vs viure a la ciutat d’Ameines, a la casa que avui en dia és un museu en honor seu. Va morir a Amiens, el 24 de març de 1905.
Opinió personal:
M’ha agradat molt i és divertit saber que pots imaginar come l Julies.
I en el mateix moment he après la vida del Jules i els invents que va imaginar. Ek que m’ha estressat son els lletjos dibuixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *