Jules Verne

Resum: Aquest llibre ens explica que Jules Verne, una persona amb molta imaginació, fou un escriptor important que va influir en la creació de molts invents. Jules va néixer a Nantes (França). El noi sempre fou un bon estudiant perquè son pare volia veure’l treballar d’advocat tot i que ell sempre havia tingut un esperit més aventurer. Quan li va dir al seu pare que volia ser escriptor i no advocat ell es va enfadar molt i li va deixar d’enviar diners. Jules Verne va escriure moltes novel•les entre elles: “La novel•la de la ciència”, “Un viatge en els aires”, “Viatge al centre de la terra”, “La volta al món en vuitanta dies”, “L’illa misteriosa”… Gràcies a aquests llibres s’ha fet molt famós i s’han utilitzat per fer teatres, traduccions, sèries de televisió, pel•lícules… Jules Verne poc a poc s’anava quedant sord d’una orella i cada cop hi veia menys. Una altra cosa interessant que caldria dir d’aquest escriptor és que va tenir un fill anomenat Michel.

Opinió personal: A mi, personalment, aquest llibre se m’ha fet una mica pesat, tot i que em va fer pena quan la gent que estimava poc a poc se li anava morint.

Núria Llanses Martínez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *