Hem anat d’excursió al taller de titelles de la Teia Moner a Palau!!

El passat dimarts 9 de febrer (EI 4) i dimecres 10 (EI 3 i EI 4) vam marxar a veure titelles. L’autobús ens va deixar a la rambla de Palau on vam esmorzar i vam caminar fins el taller de la Teia. Allà vam haver d’entrar d’un a un perquè hi havia una exposició de titelles d’arreu del món i eren molt variades! Ens van encantar!

Després vam anar a una gran sala on ens vam assentar al terra. Allà ens van explicar un conte, ens van ensenyar un vídeo dels diferents tipus de titelles i, tot seguit…vam començar a obrir caixes que estaven plenes de titelles!! Vam jugar amb titelles de dits, de mans, de pal que brillaven en la foscor, i de fils! Ens va agradar molt poder tocar, jugar i experimentar amb diferents tipus de titelles.

Seguidament vam fer la titella del “Gall Quiriquet”, cada curs seguint una metodologia diferent! I, per acabar, ens van explicar un conte indi amb mímica!

Ens vam despedir de la Teia i vam marxar, amb l’autobús, cap al Parc de l’hostal del fum a dinar i a jugar una estona!

Ens ho hem passat genial!!

 

3_823x547 4_823x547 5_823x547

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *