A reveure Colomer!

Arribem als últims dies d’escola i com sempre el curs ha passat volant. Aquesta vegada però, serà diferent per mi. És el meu darrer curs al Colomer. Són molts anys de veure créixer els nens i nenes i d’acompanyar-los dia a dia en els seus aprenentatges així com d’observar i aprendre molt d’ells. Moltes experiències i records que guardaré amb dolçor. Alumnes, famílies, mestres, monitors, cuineres, conserge,…m’he sentit molt afortunada de formar part d’aquest gran equip que m’ha fet gaudir dia a dia de la meva feina de mestra.
Gràcies a tots i a totes per aquesta etapa tan bonica que he passat al Colomer!
Sempre us portaré al meu cor!
A reveure!!
Anna Baró


nov 022bis

DSC_0066O

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *