XARXA DE DEBAT EDUCATIU

De ben segur que heu sentit a parlar del projecte que a nivell municipal s’ha engegat, la Xarxa de Debat Educatiu, promuguda per la Regidoria d’Educació de la Diputació de Barcelona, i dirigida per la doctora en psicologia Mª Jesús Comellas.

Es tracta d’un projecte creat amb i per a les famílies de Bigues i Riells, i obert a qualsevol persona que tingui ganes de participar, col·laborar, de rebre i compartir els seus coneixements i experiències, amb la finalitat d’interaccionar amb tota la comunitat implicada en l’educació dels nostres fills i filles.

El tema de treball a la Xarxa és l’economia domèstica. Com ensenyar als infants el valor de les coses, com transmetre la importància de saber apreciar i valorar el que tenim a la nostra vida quotidiana.  La Xarxa està elaborant un document per tal de treballar les diferents accions que podem dur a terme, en les diferents franges d’edat.

Per seguir realitzant aquesta tasca necessitem la vostra opinió i experiència sobre les diferents qüestions que ens plantegem. A través del bloc de la Xarxa podeu deixar les vostres impressions i comentaris! L’enllaç del bloc és, http://xarxabir.bloc.cat

Gràcies per participar-hi i fer arribar a tothom la Xarxa!

Equip de treball de la Xarxa de Debat Educatiu  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *