ACTIVITATS

EDUCACIÓ VIÀRIA

El 13 i el 14 de febrer ens va visitar la Policia Municipal de Sabadell. Durant la primera sessió, vam reflexionar sobre com desplaçar-nos pel carrer amb seguretat a partir d’un vídeo i durant la segona vam fer un joc al gimnàs. A més, ens van regalar un clauer molt maco! Mireu les fotos:

policia

DOS CONTES AFRICANS

El 25 de novembre, la Maria i la Montse van arribar amb una maleta amb fotografies de l’Àfrica, dos contes, disfresses, màscares, instruments, plomes màgiques… Primer de tot, vam parlar de com viuen molts nens i nenes a l’Àfrica i després ens van explicar el conte de “La petita Caputxeta africana”. A més, vam fer una petita representació disfressant-nos. Tot seguit, ens van explicar l’altre conte titulat “Rafara”, on també hi vam participar.

Tots dos ens van agradar i ens van fer pensar-hi molt! Mireu les fotos clicant la imatge:img_20161125_104146

Aquí podeu mirar el primer conte:

Vídeo de YouTube

VEIG, VEIG… DE QUIN COLOR ÉS?

Recordeu la Cric? És un personatge del món en blanc i negre. Quan va venir a l’aula, entre tots i totes la veu ajudar a descobrir el nostre món dels colors. La Cric se’n va tornar al seu món coneixent diverses botigues, els productes i les sensacions o emocions que tenim quan anem a comprar.

Cliqueu la imatge per mirar les fotos.