Taller de medi: amfibis

El dijous 31 de març, els nens i nenes de cicle superior, vam fer una excursió de medi per veure si el tritó podia viure al riu Toronell. Va venir una monitora que es deia Marta i portava molt de material per fer les activitats, com per exemple: mesurar la fondària i amplada d’un tram del riu, la velocitat… i mirar si l’aigua estava en condicions suficients bones perquè hi pogués viure el tritó. Tot seguit vam dinar i el que quedava de temps vam jugar. Després vam canviar de lloc i ens van explicar coses dels ocells. La Marta portava uns instruments que feien els sons dels ocells i els podíem tocar i mirar. Va ser una sortida molt divertida.

L’endemà al matí vàrem fer la cloenda. Una de les activitats va ser mirar si l’aigua del riu tenia suficient oxigen, si estava bruta o neta, vam observar pel microscopi… Ha estat una experiència de medi molt enriquidora.

P1090852 (Small)

Cliqueu a sobre la foto per veure-les totes!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *