EXPERIMENTS A L’AULA DE 5è

A classe de medi vam fer uns experiments per veure la diferència entre canvi físic i canvi químic.
Al físic vam barrejar aigua calenta amb colacao en un got i la mescla va quedar de color marró. Després vam filtrar-ho amb un paper, per tant, la conclusió que vam poder treure de l’experiment és que en els canvis físics es poden separar els diferents elements de la mescla.
Per veure un canvi químic vam utilitzar un ou al qual li vam tirar alcohol de curar i després d’una estona vam poder observar com la clara de l’ou es tornava de color blanc i dura, com la d’un ou ferrat! La conclusió en aquest cas va ser que en els canvis químics la matèria es transforma; els reactius formen un nou element.
En aquests experiments ens ho vam passar molt bé!
Text: Jordi Aranda Masanella. 5è

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *