Despedim a l’Olga

Benvolgudes famílies,

Us informem, que la Sra. Olga Velando , administrativa de l’escola s’ha jubilat a partir del dia 12 de gener. La persona que la substitueix a la secretaria, és la Sra, Sonia Muñoz. Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a ella, dins el mateix horari d’atenció al públic : de dilluns a divendres de 9h a 10’30h i dimarts de 15h a 17h

Des de l’escola volem agrair a l’ Olga tota la feina que ha realitzat durant tots aquests anys i sobretot el seu tracte i simpatia envers tots nosaltres i desitjar-li molta felicitat en aquesta nova etapa.

Ah!! I que mai s’oblidi dels seus SOLETES.

L’escola

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Despedim a l’Olga

 1. El Mestre diu:

  La jubilació,distingida amiga Olga,és el summum grau si a l’hora del descans de la “feinada”,sents l’alegria de l’obre ben feta i tu,amiga Olga amb la teva simpatia i el teu somriure etern,t’has de sentir joiosa i ben cofoia i contenta,perquè som moltíssimes les persones que t’han valorat molt com a primera Administritiva de la Generalitat per al CEIP Esteve Barrachina-.Enhorabona,amiga Olga que a partir d’ara al Club dels Jubilats hi segueixes amb aquell perfil de dona treballadora i força optimista.
  I no t’oblidis que t’acomiades del primer Grup Escolar de
  la Vila de Sitges,que l’any 2010 tant el centre escolar com l’actual Directora,celebren els seus 50 anys,l’Escola
  (1960-2010)les Bodes d’Or de la Inauguració Oficial i la Neus Canyelles i Daurell,l’edat de 50 anys i la seva excel.lència com a actual Directora amb 7 cursos al càrrec.
  Una abraçada molt forta,amiga Olga i que amb els teus familiars hi gaudeixis de molta felicitat-.Un parell de petons i a reveure.

 2. El Mestre diu:

  Jo també vull agrair a l’ Olga el seu tracte i simpatia envers la meva persona.Una persona amiga i sempre excel.lent en les seves maneres.Felicitats,Olga i que al Club de les Jubilades (no sé si jubilada o una altra feina),no canviïs en res.I ja saps,l’agraïment és la memòria del cor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *