RECOLLIDA INSTRUMENTS PER NICARAGUA

Aquestes últimes setmanes hem tingut a l’escola, substituint el professor de música, en Raül Planas que fa uns mesos ha tornat de Nicaragua, on ha estat uns anys treballant en el projecte Ritmo en los barrios que té com a  principal objectiu  fer arribar l’Educació Musical a nens de baixos recursos.

Fa tres anys, des de l’escola ja vam col.laborar en aquets projecte fent una col.lecta d’instruments i ara que tenim en Raül aquí, n´hem organitzat una altra. Així doncs, si teniu per casa una flauta, pandereta, maraca o qualsevol instrument de petites dimensions que no feu servir, el podeu deixar fins a final de curs a l’aula de música i ell s’encarregarà de portar-lo personalment cap a aquest país.

Gràcies!!

Aquest article ha estat publicat en Circulars. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *