English Day

Al llarg del segon trimestre, els Peixos Espasa i els Taurons vàrem estar assajant la cançó Boom Chicka Boom St. Patrick’s Day, tot treballant-ne el vocabulari, aprenent-nos la lletra i, fins i tot, el ball! Volíem estar llestos pel 17 de març, ja que era una data important i sobretot, diferent per l’escola: l’ENGLISH DAY. Aquell dia tot el centre es va vestir de verd, ja que és el color que representa la tradició de Saint Patrick, i des de l’àrea d’anglès vam aportar aquesta visió més festiva de la celebració.

Doncs bé, per fi tenim el resultat d’aquell dia! Esperem que us agradi.
THE SHOW MUST GO ON!!!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *