Treballem el text instructiu en castellà

Des de castellà hem començat a treballar el text instructiu i quina millor forma hi ha d’encetar un tema que no sigui jugant?

Aquí estem nosaltres, aprenent i veient diferents tipus de text instructiu.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fem joc cooperatiu

La primera setmana d’escola del 2024, ens vàrem permetre la llicència de jugar una miqueta i per això, vàrem aprofitar l’hora de treball cooperatiu per a fer joc cooperatiu.

Com ens vàrem organitzar?

Doncs d’una forma molt senzilla. Vàrem fer agrupacions de dos equips cooperatius i vàrem compartir una estona de joc ben amena, entretinguda i divertida.

Aquests som nosaltres jugant una estoneta. Va ser genial gaudir d’una estona així!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Treballem l’entrevista

Una de les darreres tasques que vam fer a l’escola abans de marxar de vacances, va ser una entrevista a alguns dels docents del centre perquè volíem saber què en pensen sobre un tema força interessant: l’ortografia.

Doncs bé, aquests som nosaltres realitzant aquesta entrevista.

 

Esperem que us agradin les fotos.

I agraïm profundament l’atenció dels docents que, tan amablement, van respondre a la nostra demanda 🙂

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Els equips cooperatius

Com ja sabeu, a l’escola fem treball cooperatiu que és una eina d’aprenentatge en la qual els alumnes s’organitzen en petits grups per treballar junts amb la intenció d’aconseguir metes i objectius comuns.

Així doncs, sovint treballem en grups per tal de fer les tasques que se’ns demana i, normalment, ens agrada molt fer-ho d’aquesta forma perquè, a banda de compartir els nostres coneixements, també ens ajudem i tots hi avoquem el nostre esforç per a que la feina ens surti de la millor forma possible.

És una bona forma de treballar i aprendre!

Aquests som nosaltres treballant amb les companyes i companys d’equips cooperatius.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Un dia a 4t! (Reunió pedagògica) 23-24

Aquí teniu un petit tastet del dia a dia a les aules dels Peixos Espases i els Taurons (vídeo projectat durant la reunió pedagògica). Esperem que us agradi!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Les carbasses dels taurons

Fa unes setmanes vàrem poder gaudir d’uns passadissos ben guarnits i ben bonics amb les carbasses que van portar els infants per celebrar la castanyada / Halloween.

Aquestes i aquests són els artistes amb les seves obres d’art.

Fan por, oi?

Esperem que us agradin.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Llegint el “Misteri de la tifa de gos abandonada”

Aquest curs 23-24, les nenes i nens de 4t hem de llegir dos llibres. Un d’ells és en català i es titula “El misteri de la tifa de gos abandonada” i l’altre és en castellà i es titula “Las brujas”. Doncs bé, nosaltres hem començat llegint el llibre de la tifa.

Ara per ara, ens sembla una mica rocambolesca la història però és bastant entretinguda. Veurem com evolucionen els successos en el llibre i a veure si les germanes Crostó aconsegueixen esbrinar qui és el responsable del misteri.

Mentrestant, aquí teniu unes fotos de les nostres estones de lectura d’aquest llibre.

Esperem que us agradin.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Taller de jocs a l’Abacus

El dilluns 16 d’octubre, la botiga Abacus de Mataró, va tenir l’amabilitat d’oferir-nos la possibilitat de participar en un taller de jocs i va ser molt divertit perquè vàrem tenir una bona estona per jugar i conèixer nous jocs de taula dels que no en teníem coneixement. Alguns d’ells eren jocs cooperatius i d’altres eren individuals, però tant uns com altres ens varen agradar molt i vàrem gaudir molt d’aquella estona de joc inesperada.

Aquí podeu veure algunes fotos de l’estona tan lúdica i divertida que vàrem viure.

 

Moltes gràcies Abacus!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Visita a l’Aquàrium de Barcelona

Aprofitant que som la classe dels Taurons i que el projecte de principi de curs està relacionat amb aquest animal, hem anat a visitar l’Aquàrium de Barcelona, on hem pogut veure un gran nombre de peixos. Entre ells, hem vist un tauró zebra, taurons de punta blanca i taurons de punta negra. Però també hem vist altres espècies com ara, esturions, belugues, anguiles, morenes, estrelles de mar, cavallets de mar, peixos pallasso i pingüins, entre d’altres…

Després, havent vist tots aquests animals, de més a prop, hem anat a fer d’investigadors i hem ajudat a la nostra guia a desxifrar el misteri del que li havia succeït a la planxa de surf del nostre amic Mike. Sort que hem estat súper atents i hem pogut fer una bona feina!

Aquí teniu un recull de fotos, on podreu veure què bé ens ho hem passat. Ha estat un gran dia!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Durant aquests primers dies de classe…

Ara ja portem uns quants dies d’escola i comencem a agafar el ritme, però, durant els primers dies, anàvem a un ritme més tranquil i, fins i tot, vàrem tenir temps de jugar una miqueta.

Aquests som nosaltres gaudint d’algunes estones de joc.

Publicat dins de General | Deixa un comentari