DENIP 2023

Dilluns passat a la tarda, tota l’escola vam celebrar el DENIP 2023 (Dia escolar de la No violència i la pau). Pel matí, vam parlar a classe del que significa la pau per nosaltres i vam preparar la nostra “paraula bonica” per l’activitat de la tarda. Després del pati, vam anar al gimnàs amb 1r i 2n per gaudir de l’actuació d’un dels rondallaires de Vivim del cuentu. Ens van explicar Sopa de pedres i un conte sobre una tortuga. Tot amenitzat amb bona música.
Per la tarda, vam baixar al pati amb tota l’escola i ens vam intercanviar les nostres paraules boniques.
Què fàcil és dir alguna paraula bonica! Us ve alguna al cap?


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *