SORTIDA AL MUSEU DEL CINEMA

Hola famílies!
Dimecres passat vam anar al museu del Cinema de Girona. Allà, vam visitar el museu amb la nostra monitora, la Núria, que ens va il·lustrar sobre el món de l’animació des dels seus inicis amb les ombres xineses, passant per les joguines òptiques i fins arribar al primer dibuix animat que, tot i que pensàvem que era en Mickey, ens van explicar que fou l’Emili, creat per l’Émile Cohl.
Després, vam realitzar un Stop Motion, amb l’Emili com a protagonista, per equips. A finals de mes ens arribaran els nostres curtmetratges ja editats. Quina emoció!


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SORTIDA AL MUSEU DEL CINEMA

  1. Wafae elkhayli diu:

    Hola, soy la madre de Asinat Iza’ak. Les agradezco su interés y atención para hacer felices a los niños y traerlos de vuelta para que podamos cambiar el ambiente. Asinat estaba muy feliz. Gracias. Gracias. Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *