Anem de visita a la Biblioteca!

El divendres 25 de març la classe de les Tortugues vam anar a la biblioteca pública Pompeu Fabra. Allà vam conèixer a l’Eva, qui ens va ensenyar com fer un préstec i com funciona el robot intel·ligent de retorn de llibres que hi tenen. També ens va fer una visita a la part infantil de la biblioteca i allà ens va explicar un conte sobre els reptes personals i l’esforç que ens comporten per tal d’aconseguir l’objectiu que desitgem. Va ser molt interessant!

Finalment, vam poder estar una estona descobrint, fullejant i llegint els llibres que tenen a la biblioteca. En general ens va agradar molt la visita, així com conèixer el servei que ofereix la biblioteca. Ben segur que ara hi voldrem tornar amb les famílies i fer-nos el carnet!

Voleu veure el recull de fotografies de la visita? Mireu més avall:

 

Aquest article ha estat publicat en Tortugues. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Anem de visita a la Biblioteca!

  1. Núria diu:

    Hola Jordi,
    No es poden veure les fotos. Apareix un símbol negre rodó que va donant voltes.
    Si us plau, ho podeu revisar?
    Gràcies !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *