FEM RODOLINS

La classe de les Tortugues els dimecres a la tarda fem valors i treballem amb equips cooperatius.

Un dia vam escoltar la cançó de Xiula i la Clara Peya i ens va agradar  molt. Vam pensar que nosaltres, que estàvem aprenent a fer rodolins, podríem parlar de com som i fer els nostres propis rodolins.

Ha estat una feina llarga, l’hem feta tota amb el nostre equip base, utilitzant estructures diferents.

Vam escoltar la cançó, vam llegir la lletra i vam buscar les rimes, vam parlar de nosaltres i vam mira quines coses ens caracteritza a cada un de nosaltres. Després vam buscar paraules que ens definissin, vam utilitzar un diccionari de rimes on line per ajudar-nos a trobar  quines paraules rimen. Per acabar vam fer els nostres rodolins i hem tancat la feina, quan el portaveu ha anat llegint els rodolins del nostre equip (i entre tota la classe els hem  millorat) i ho hem posat al document que teniu a sota de tot de l’article.

També us deixem la cançó, escolteu-la és preciosa i fa pensar molt.

ELS NOSTRES RODOLINS

Aquest article ha estat publicat en Audiovisuals, Català, Educació en valors, Tortugues. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *