English Day

Al llarg del segon trimestre les Tortugues vàrem estar preparant l’English Day durant les diferents sessions d’anglès. La mestra ens va explicar el conte del Leprechaun, vam treballar el vocabulari relacionat amb la festivitat i ens vam aprendre una cançó: SHAMROCK BEAT. És una cançó llarga i ràpida, i a més, té un ball. Per tant, vàrem decidir entre tots i totes que hi hauria tres tortugues que serien els i les guies per tots nosaltres. Els escollits varen ser: la Lena, en Miquel i l’Alma.

I per fi tenim el resultat!!!! Esteu preparats i preparades?

WE HOPE YOU ENJOY OUR SHOW!!!!

Aquest article ha estat publicat en Anglès. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a English Day

  1. Isabel Domingo Beltran diu:

    Molt bonic!!!! lovely!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *