PROJECTE DE LES TORTUGUES

Durant aquest trimestre hem fet el projecte  de les tortugues. Com ja heu vist , vam decidir fer un llibre sobre la tortuga mediterrània.

Us deixem un recull de fotografies per a que veieu el procés de treball que hem seguit. Primer vam decidir què volíem aprendre, ho vam fer a partir de dubtes  i preguntes que ens van sorgir després de veure el programa “Bèsties” dedicat a la Tortuga. Un cop vam veure en quins aspectes calia aprofundir, vam decidir quin producte volíem fer com a recull de la feina feta. Per fer -ho, vam portar molta informació, la vam resumir i passar al nostre llibre. Fer un llibre no és senzill, vam mirar-ne bastants i vam aprendre quines parts ha de tenir, vam dissenyar la portada entre totes les propostes de la classe.

A part de la tortuga mediterrània, vam veure que al món hi ha molts tipus de tortuga. Les hem col·locat a un mapa mundi i hem comparat les mesures de les diferents tortugues.


Aquest article ha estat publicat en Ciències, Els animals, Medi Natural, Medi Social, Tortugues. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *