EXCURSIÓ AL MACBA

HOLA, FAMÍLIES!

AHIR DILLUNS 22 DE MARÇ, LES GRANOTES VAM ANAR D’EXCURSIÓ AL MACBA (MUSEU D’ART CONTEMPORANI DE BARCELONA) I VAM REALITZAR EL TALLER “UN LLOC SORPRENENT”, UN RECORREGUT INTERPRETAT PER LA NÚRIA CLEMARES, NARRADORA I ACTRIU.

LA NÚRIA, ANAVA VESTIDA DE COLOR BLANC I NEGRE  I AMB UNA MASCARETA AMB UN BEC, PERQUÈ LI VA REGALAR LA SEVA AMIGA GARSA. LA GARSA, TENIA MOLTES COSES EN EL SEU NIU I AL FINAL SE LI VA QUEDAR PETIT,  LLAVORS VA DECIDIR PORTAR LES COSES QUE NO HI CABIEN AL MUSEU.  PERÒ, DURANT UN VOL, LI VA CAURE LA CAPSA DELS PETONS, I NOSALTRES HAVÍEM D’ACONSEGUIR TROBAR-LA SEGUINT PISTES QUE ANÀVEM TROBANT.

DINS D’UNA CAPSA, HI HAVIA MOLTS ANTIFAÇOS, UN PER CADA GRANOTA DE LA CLASSE. LA NÚRIA ENS VA EXPLICAR, QUE SI SALUDES A ALGÚ I NO ET RESPON SALUDANT VOL DIR QUE AQUESTA PERSONA NO TÉ IMAGINACIÓ. VAM PASSAR PER SOTA D’UN PONT I VAM SALUDAR A TRAVÉS DELS VIDRES A LA GENT QUE HI HAVIA AL CARRER, ALGUNES PERSONES SALUDAVEN PERÒ, D’ALTRES NO.

VAM FER UN RECORREGUT PEL MUSEU, BUSCANT LES PISTES QUE ENS PORTARIEN A LA CAPSA DELS PETONS. VAM VEURE UN NIU AMB PINYES I PLOMES, VAM FER SONAR OUS DE COLORS TOT BALLANT MENTRE ESCOLTÀVEM MÚSICA EN UNA SALA QUE SEMBLAVA UNA DISCOTECA, FÈIEM VEURE QUE VOLÀVEM COM HO FAN LES GARSES,  ENS VAM ESTIRAR EN SILENCI PER INTENTAR SENTIR EL SO QUE FA QUAN CANTA AQUEST ANIMAL, VAM OMPLIR DE PETONS NOSTRES UNA CAPSA, I FINALMENT VAM TROBAR UNA CAPSA AMB EL DIBUIX D’UNA GARSA ON FICAREM COSES BONIQUES I SORPRENENTS!

PER ACABAR, VAM ANAR A UN PARC A PROP DEL MACBA PER DINAR I JUGAR!

SI VOLEU VEURE FOTOS DE LA SORTIDA, CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE DE LA GARSA. ESPEREM QUE US AGRADIN!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *