Festival poètic i musical a Empúries

Com en anys anteriors, el Camp d’Aprenentatge Empúries col·labora en el festival poètic i musical que se celebra a Empúries cada inici d’estiu.

Enguany es presenta ell llibre-DVD Odissea, el viatge de Ningú, una obra del músic i cantautor valencià Elies Monxolí en format de conte musical, literari i plàstic que porta el mateix títol, i que ha editat Edicions 96.

Amb la veu narradora d’Amàlia Garrigós, la música i la veu d’Elies Monxolí en les cançons i els collages de Pere Salinas que il.lustren l’obra, naveguem i fem el viatge iniciàtic d’Ulisses, que haurà d’aprendre a dir-se Ningú, a través de les seves aventures amb Polifem, Circe, a l’Hades, amb Calipso, Nausica, Penèlope… Com diu Laura Borràs al pròleg, el llibre-CD que presentem  és també un patchwork cultural, un homenatge amb referències a grans poetes de la Mediterrània com ara Dante, Ausiàs March, Kavafis o Salvador Espriu. Tot plegat un plaer majúscul i irresistible, embolcallat pel paisatge i el mar de les ruines d’Empúries que ens trasllada a l’antiga Grècia.

Elies Monxolí: piano i veu
Amàlia Garrigós: veu narradora
Gabriel Amargant: clarinet i saxos
Cristina Bota i Maria Nicolau: veus
Eusebi Ayensa (CdA Empúries): Presentació

  • Data: 7 de juliol
  • Preu: Entrada lliure
  • Horari: 20h
  • Lloc: Plaça dels temples. Ciutat grega d’Empúries
  • No cal reserva prèvia. Aforament limitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *