Bon estiu!!

TuliBé! Un nou curs que s’acaba. Un curs carregat de nous aprenentatges i experiències. Un curs on els vostres fills i filles han après moltíssimes coses!!
Tot i les recomanacions que porteu adjuntades sobre els deures d’estiu, no oblideu que el temps de vacances és un temps de lleure i descans. Cal gaudir-ne i passar-ho bé!!
Com a cloenda de curs i setmana cultural, vam realitzar la cerimònia dels Oscars. Va ser tot un èxit!! els nens estaven guapíssims, molt elegants i van gaudir molt! trobareu totes les fotos de la cerimònia i el photocall a l’apartat de fotos.
També, com vam explicar, i gràcies a la col·laboració del pare de la Ivette, vam fer un curtmetratge (els alumnes de P3, P4 i P5 van fer el guió, les imatges i les veus de la pel·lícula!!). I aquí tenim el resultat!! El curt s’anomena “Tuli” (el nom del protagonista). Ha quedat xula, oi? D’aquí a Hollywood!

Tammateix, us recordem que trobareu altres actualitzacions a l’apartat de fotos i videos de cada curs: diferents activitats al llarg del curs, treball cooperatiu, aniversaris, excursió final de curs,…
Bon estiu!!

Quant a ANA

Mestra d'educació infantil i psicòloga
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *