Setmana cultural

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Avui hem començat la setmana cultural i, com bé sabeu, gira entorn al tema del cinema.
Avui, dilluns, hem introduït el tema arrel d’un paquet “sorpresa” que ens ha arribat a l’escola. El paquet contenia entrades de cine i vals per a crispetes.
Hem vist un breu video sobre la història del cinema, ens hem barrejat els tres grups per treballar i fer dos tallers: elaborem els “gots” de crispetes i fem els cartells dels curtmetratges que veuríem a la tarda.
A la tarda hem anat al “cinema”. Hem recollit les nostres crispetes i hem buscat la nostra butaca. Ho hem fet genial!
Hem visionat tres curts de Pixar: “Partly cloudy”, “For the birds” i “Lava”.
Aquí teniu un recull de les diferents activitats.
Estigueu alerta ja que la presentació de fotos s’anirà actualitzant diàriament amb les activitats que anem fent.

Dimarts: Avui el dia ha estat molt productiu! A primera hora hem fet un seguit de coreografies de la mà del professor Joan Carles de diferents bandes sonores originals: el Rei Lleó, Mary Poppins, Rocky, Amadeus, etc. Ens ho hem passat genial! Tot seguit, hem localitzat Hollywood en un mapa. Després hem montat el guió de la que serà la nostra pel·lícula i hem dibuixat i pintat les il·lustracions. A la tarda, com a bons directors de cinema, hem fet la nostra claqueta. A que ens ha quedat xula?

Dimecres: Avui ha primera hora ha vingut el pare de la Ivette, que treballa en el món del cinema, a explicar-nos coses molt interessants. Després hem fet una simulació del que seria una cerimònia dels Òscars (i així preparar-nos per demà) i hem fet la nostra pel·lícula “Tuli”: fotògraf ha enregistrat les imatges i les veus. Ara falta que el José Luis ens faci tot el muntatge. Des d’aquí, altre cop, un gràcies enorme!. Avui també hem fet les nostres estrelles del passeig de la fama. Ja som estrelles de Hollywood!
Mireu, mireu!!
[youtube]https://youtu.be/hEXqqPehu8Q[/youtube]


Per veure les fotos en pantalla completa i descarregar-les, cliqueu-hi damunt.

Quant a ANA

Mestra d'educació infantil i psicòloga
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *