Primera avaluació

El bloc de l’assignatura és una eina fonamental de treball. A més dels criteris d’avaluació, trobareu material complementari al del llibre i la planificació de la feina que heu de fer al llarg de l’avaluació.

Cada avaluació i cada lectura ha de servir també com a eina de participació i debat. En aquesta entrada al final de l’avaluació haureu de fer una valoració de com ha anat l’assignatura i a l’entrada corresponent a cada lectura haureu de donar la vostra opinió sobre el llibre. Han de ser entrades de 4 o 5 línies i raonades.

A l’entrada comentari d’un poema trobareu l’esquema que heu de seguir en els comentaris i un resum de mètrica que us servirà d’ajut.

L’ortografia és molt important i fer servir el corrector és una eina útil. En la feina que feu a casa quan supereu les 10 faltes que hauríeu evitat amb el corrector deixo de corregir i us poso un 0 perquè considero que es tracta d’un cas de deixadesa inacceptable.

Heu de fer una fitxa on haureu d’explicar la feina que heu fet, les notes que teniu i a partir d’aquí valorar la nota que us mereixeu. Seguint aquest enllaç trobareu el model de fitxa i les indicacions de com ho heu de fer.

Fitxa de feina 1A –   1B

Feines que heu de fer:

  1. Correcció de la prova inicial
  2. correcció de la prova 2
  3. Resum del Nom de la Rosa
  4. Literatura medieval
  5. Diari de lectura del Tirant lo blanc.
  6. Comentari poema seguint  aquest esquema.
  7. Comentaris al bloc de l’assignatura:
    • pàgina primera avaluació

http://www.youtube.com/watch?v=vCOumLh0KUA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *