Avaluació

L’avaluació

Farem com és natural una avaluació continuada, és a dir s’ha de valorar tota la feina feta al llarg de l’avaluació i també si els resultats assolits són els que marca la programació oficial. També és evident que l’alumne que aprova l’assignatura està preparat per superar la prova de la selectivitat.

Un altre objectiu és que sigueu conscients del fet que la nota final és el resultat de la vostra feina i de l’adequació del seu progrés als objectius del curs i que no hi lloc per a la subjectivitat.

És imprescindible que tingueu un correu del gmail per poder treballar. Si és vàlid el correu de l’any passat no cal que feu res. Si sou nous/es a l’institut o heu canviat de correu m’envieu un missatge a santijoanot@gmail.com. Progressivament anirem incorporant el moodle a la nostra feina i ja us informaré dels passos que s’han de fer

Avaluarem d’acord amb les feines (3 al llarg de l’avaluació) i les proves (2 al llarg de l’avaluació).

Les feines estan en blau a la primera columna i les proves en verd a la tercera. Les feines s’ha de presentar fins dissabte de la setmana en què estan programades i les proves s’han de fer el dia que estan assenyalades.

La meitat de la nota correspon a la mitjana de les feines (si una feina no es presenta la nota és un 0, només es pot presentar una feina fora de temps amb l’autorització prèvia del professor) i l’altra meitat a la  mitjana de les proves (si no et presentes a una prova la nota és un 0 i només es pot fer la prova un altre dia si es justifica l’absència amb un certificat mèdic). Cada avaluació hi haurà 2 proves escrites i una oral.

La fitxa de notes s’ha de portar al dia.

La forma de treball normal serà mitjançant el gogle docs on haureu  de crear els tres documents que heu de fer al llarg del primer trimestre amb el nom següent:

  • 1B Dietari Tirant (nom cognom) A l’interior del document heu de posar com a títol. Dietari del Tirant lo Blanc i com a subtítols una entrada per cada dia que llegiu seguint l’esquema: dia XX de mes (capítols xxxx) i a continuaciói un resum dels capítols que hagueu llegit aquell dia.

  • 1B Literatura Medieval (nom cognom). A l’interior del document com a títol heu de posar Literatura Medieval i a continuació seguiu l’esquema de l’explicació a classe.

  • 1B notes 1 (nom cognom). A dintre del document copieu la part en negra del document que trobareu seguint aquest enllaç.

Si algú no té ordinador a casa o té dificultats serioses per fer la feina informàticament la pot presentar a mà.

Els qui optin per aquesta via abans del 20 de setembre m’han de presentar un dossier de plàstic obert per dues cares amb una portada on hi hagi el títol (Dossier de Llengua catalana), el vostre nom, el grup i consti també “1ª avaluació”.

Recuperació:

Els primers 15 dies de l’avaluació següent es mirarà recuperar l’avaluació anterior. Si el motiu de suspendre és no presentar alguna feina s’haurà de presentar. Si s’ha suspès l’examen hi haurà un examen de recuperació i si són les dues coses s’hauran de recuperar les dues. En cas que no es recuperi s’haurà de presentar a la recuperació de final de curs.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *