Vet aquí un gat, vet aquí un gos…

…i la temporada ja s’ha fos!

Sense poder fer la nostra diada, per culpa de la pluja, aquesta temporada ja és història.

Sí, hem pogut revalidar la condicio de gamma extra, carregant la torre de nou emmanillada a la diada de Santes, però……què vols que et digui!

Sí, hem tornat a fer castells de nou (des del 2002 que no hem parat de fer-ne!), 4 tresos i 4 quatres!, però…..

……..després de 10 temporades fent el 5 de 8, enguany no l’hem pogut portar a plaça. Ni tant sols l’hem pogut treballar en condicions.

…….i aquesta temporada, no hem estat caços de treballar un pilar en condicions….des de la temporada 2002 a la 2010, amb excepció del 2008, hem mostrat a plaça el treball de l’equip de pilars…..enguany no ha pogut ser!

Baixes per lesions extracastelleres, anys sabàtics, anys d’impàs, anys d’altres interessos per part d’algunes peces importants….tot plegat afegit a la inexplicable manca d’efectius als assajos després de vacances i d’haver carregat la torre de nou…..potser desmotivació per la manca de gamma? assajos massa monòtons? la sensació de que ja hem fet tot el que podíem?

Espero que l’any vinent es marquin nous objectius, nous reptes, i que els capdavanters de la colla retrobin la fòrmula per a que la gent vingui a assaig i la il.lusió que cal per afrontar el que calgui…..

Personalment no em puc queixar. He assolit un nou repte després de 15 anys fent castells: he pogut parar per per primera vegada el tres de nou a terços. 2 vegades. Les baixes i la manca de renovació dels troncs m’ho han permès. Havia fet el 3 de 8 a terços i segons, i el 3 de 9 a segons. Però espero que la temporada vinent alguna jove promesa em faci saltar, ja que no podem viure de les velles glòries com jo mateix. Cal donar oportunitats al jovent, i trobar l’equilibri necessari entre l’experiència i les ganes i il.lusió de la gent que comença.

Salut, capgrossos i capgrosses, i força pel 2012!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *