Aquesta dèria d’enfilar-nos…..

Per si a algú li pot interesar, us poso aquí l’enllaç a un document en powerpoint que he fet per presentar el tema de l’Acrosport per a l’àrea d’Educació Física als meus alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Joan Coromines de Pineda de Mar. L’objectiu és el de mostrar com arreu del mon i a diferents cultures, l’home practica aquesta activitat d’enfilar-se uns damunt dels altres, des de les més properes com els castells i els falcons, fins als govindes que a la India s’enfilen per celebrar l’aniversari del naixement de Krisna, o també als EEUU com les cheerleaders fan  pilars o construccions dins les seves coreografíes, passant pels acrobates del Magreb, el circ o les muixerangues del Païs Valencià.

construccions-humanes-arreu-del-mon

Si cliqueu a les paraules que hi ha sota les fotos de cada diapositiva del powerpoint, s’obre l’enllaç a un video de l’activitat corresponent.

4 thoughts on “Aquesta dèria d’enfilar-nos…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *