…i ja l’hem inaugurat!

Doncs si, avui, diumenge 20 d’abril, hem inaugurat oficialment el local de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró.

Parlaments de l’Espartac Peran (periodista televisiu mataroní lligat als inicis de la colla), de l’Alcalde Joan Antoni Baron, i d’altres personalitats han precedit  l’acte de descobriment de la placa en memòria de la Mariona i de l’actuació que ha servit per encetar aquesta nova temporada: 5 de 7, 4 de 7 amb el pilar, 3 de 7 i vano de 5, han permès treure la pols a les camises. Pica-pica i concert de música tradicional.

Gent, molta gent ha passat avui pel local. Cares conegudes i cares noves. Esperem que aquest local ens serveixi per retrobar vells amics i fer-ne de nous, per fer més gran encara aquest projecte casteller del Maresme.

5/7 inauguració

5 de 7 inaugural

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *