DVD didàctic: “FENT PINYA!”

En encetar aquest bloc, el meu objectiu principal era apropar l’apassionant mon casteller a la comunitat educativa. Així doncs, amb l’ànim de donar algun recurs al professorat per tal de treballar els continguts castellers a l’aula, i també per donar informació als alumnes que ho desitgin, us poso el següent linc:

http://www.capgrossos.com/album/album_Video.asp?ALBUM=FEMPINYA

Es tracta d’un DVD dividit en set capitols, que estan penjats a la pàgina web de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró. Es parla de diferents aspectes del món casteller des d’un punt de vista didàctic: història, tècnica, assaig, indumentaria, desenvolupament d’una diada…

A la mateixa pàgina hi podeu trobar vídeos de diferents castells assolits per la colla del Maresme.

Espero que us sigui d’utilitat!

One thought on “DVD didàctic: “FENT PINYA!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *