Biblioteca

Aquesta és la pàgina provisional de la biblioteca del nostre institut.

Poema de presentació de la biblioteca: bibliot.doc

[kml_flashembed movie="http://tbn2.google.com/images?q=tbn:imoCxH3I-KMMxM:http://3.bp.blogspot.com/_1XQ_E1xNnoo/SRx3ODv8ZAI/AAAAAAAABfg/7U5QNBvWxN0/s320/puerta.gif" width="130x60" height="125"/]

PROTOCOL D’ÚS DE LA BIBLIOTECA

La Biblioteca de l’IES de Segur de Calafell és un espai i un ideal (ja que, com tots sabeu, escara no tenim un IES definitiu) en creixement i et convida a creuar les seves portesi entrar en el món del plaer d’aprendre, del gaudi de llegir i de la satisfacció i l’aventura d’ampliar les fronteres personals.

A la biblioteca podràs agafar llibres en prèstec per llegir a casa, cercar informació en els materials de consulta (enciclopèdia, diccionaris, manuals de gramàtica, atles, etc., estudiar o fer els deures, accedir a Internet (acompanyat per un professor)  i demanar consell sobre fonts bibliogràfiques per fer treballs o ampliar informació dels temes que t’interessin o sobre llibres que et puguin agradar.

HORARI

De moment, i fins que no disposem d’un espai d’ús exclusiu de biblioteca i d’una persona que se’n pugui fer càrrec amb un horari més ampli, el prèstec s’ha de sol.licitar a la professora encarregada (Rocío Bosch), a la que trobareu a la sala de professors o a la biblioteca-sala de guàrdies quan li corresponga. Com ja sabeu, a les tardes hi ha la possibilitat de quedar-se una hora amb una monitor per fer deures  i utilitzar els ordinadors de l’aula d’informàtica  (aquest servei depen de l’AMPA que us informarà de les condicions).

El catàleg de la biblioteca (relació del fons, és a dir dels materials que tenim) està disponible en un fitxer de l’ordinador que hi ha en aquest espai i es pot consultar si ho demaneu. A mé a més, estem elaborant un catàleg digital que es podrà consultar en xarxa dintre l’aplicatiu “epergam” del programa de bilioteques escolars “Puntedu” que ens ha estat concedit a partir d’aquest curs (2009-2010).

ORGANITZACIÓ DE L’ESPAI I DEL FONS

1. Els llibres de les prestatgeries amb vidre que porten els cartellets “armari 1, 2, 3, 4 i 5” s’han de demanar a la professora encarregada dels prèstecs (Rocío Bosch).

2. Els llibres de les estanteries sense vidre, diccionaris i enciclopedies s’han de demanar al professor que estigui de guàrdia en la biblioteca en aquell moment i s’han de retornar abans de sortir de la sala (la clau de l’armari que hi ha al costat de la pissarra està a la sala de professors).

3. Si voleu llibres de qualsevol tipus sol.licite-ho amb antelació, així com si voleu treballar en la biblioteca o teniu previst utilitzar els atles, enciclopèdies, etc.

·············

El més important és que recordeu que la nostra biblioteca, malgrat les circumstàncies, existeix i que en feu ús i demaneu el que necessiteu als professors i a la persona encarregada. Gràcies a tothom i feliç lectura.

LECTURES D’ESTIU

Ja teniu preparades les lecture d’estiu?

Aquí un donem unes suggerències

El nen que vivia als estels

Jordi Sierra i Fabra

Pàgines: 94

L’estranya desaparició de la Laura

Pàgines: 138

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *