El senyor dels lladres

Aquest llibre és de Cornelia Funke. 

Resum:

S’ambienta a la Venècia d’avui en dia on uns germans  s’introdueixen en una banda de lladres. Allí, un noi que es fa dir el “Senyor dels lladres” els hi dona el suficient per viure, fins que un dia descobreixen que ell no roba a les cases, només a casa seva. Després un senyor els hi encarrega, a tots, un robatori molt especial:  han de robar una insignificant ala de fusta. Els senyor dels lladres roba l’ala i , just quant marxa, es troba amb la resta de la banda. Fan tant xivarri que la mestressa de la casa els descobreix i pacten. No els delatarà si investiguen al personatge que els hi ha fet l’encàrrec.

Opinió: Està molt bé, però quan veus el llibre no saps si te’l podràs acabar. Recomanació: Pels bons lectors.                                                                                          

Arnau Huguet Gené. 1r d’ESO C. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *