El noi que dormia a la neu

mil_noi_dormia_neu.jpgEl Joel és un nen de tretze anys, una mica pobre, i que només té pare. Ell viu en un poble a la neu. Abans que acabi l’any fa tres promeses: vol veure el mar, una noia despullada i a més vol arribar als cent anys. Per veure el mar ha d’aconseguir que el pare es faci mariner, però no tenen prous diners per marxar i per això el Joel vol treballar de cantant, com l’Elvis, i un amic seu l’ajuda a tocar la guitarra. A la segona promesa vol veure una noia despullada i ho aconsegueix amb una pastissera però no ho diu a ningú. A la tercera promesa, intenta no passar fred ni torçar-se la esquena, per a complir-la però això no ho sabrà fins a que tingui cent anys.

Opinió: A mi m’ha agradat molt perquè és per a la nostra edat i t’emociona i t’entristeix.

Recomanació: El recomano a tots i a totes perquè la col·lecció columna jove per la nostra edat està molt bé.
Júlia Angrill Valls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *