12.- Les cinc motivacions per acceptar la present candidatura.-

1.- Justificació:

En els darrers anys internet ha estat un lloc privilegiat de comunicació, la gent enviem articles, escrits, missatges, dedicatòries, etc. uns les fan altres les difonen per escalada. Ha aparegut facebook com una xarxa social de rellevància en les relacions i en les noves gestions de la gents dels seus propis temps.

L’acceptació d’aquesta candidatura només pretén :

1.- Entrar en aquesta efervescent dinàmica comunicativa, creativa i cooperativa de les persones i de la ciutadania.

2.- Donar a conèixer el premi memorial per la pau, un dels pocs reconeixements a tasques a favor de la pau, de la convivència i de la seva recerca-  Mira la web de la convocatòria   http://www.memorialpau.org/.

Aquesta és una ocasió per si penses amb alguna persona, grup, campanya o treball d’investigació/actuació, que valgui la pena reconèixer.

3.- És una ocasió per a donar a conèixer COOPERIS entre la ciutadania ,  www.cooperis.cat   les entitats col·laboradores, presentar la seva iniciativa de les jornades REMEIS per a l’autonomia dels aprenentatges del proper mes d’octubre.

4.- Pel sistema de proposar candidatures permanents a premis com aquest volem demostrar que és un estímul a la millora dels proposants, així també del mateix candidat al servei de l’interès general de la ciutadania. A més és una manera reivindicativa per a demanar el reconeixement social a iniciatives ciutadanes i fer-les públiques, es sol.licitar també que es primi la cooperació social i cultural i el respecte per l’exercici del voluntariat en premis, en els ajuts, en les subvencions i/o en les beques.

5.- Com a candidat accepto per ser el pal de paller dels aniversaris a favor de LA PLENA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ DIGNA DE SER ACOLLIDA EN TOTS ELS SENTITS. És una manera de celebrar amb més intensitat els tres aniversaris: el primer de 35 anys de l’experiència de la plena llibertat d’expressió escrita de l’Aleixar, dels 25 anys de la fundació de CERADAI i del memorial dels 15 anys de la mort de Josep Maria Tarrasa, pare de la solidaritat des del periodisme i de la radiofonia i mestre de la tasca duta a terme des de 1989 per mi, presidint d’honor els actes d’agraiment a col.laboradors del programa, una forma d’agrair la gran col.laboració de mestres, professorat, pares i mares i l’alumnat que avui ja són alguns pares i mares.

Sense oblidar-me en aquestes darerres paraules de la influència de l’estètica i de la seva solidaritat expressada en fets a la Guinea Equatorial i lliurada de cos i ànima per l’art com a expressió de l’estima i dels valors de totes les persones, com és el cas de l’escultor reusenc Modest Gené que donà la vida a l’Àfrica com un català universal exemplar, avui per avui reconegut fill il·lustre de Reus.

Per tant en una societat interactiva, amb l’augment progressiu de persones indignades pacífiques que volem i demanem un canvi en el nostre món econòmic mundial i amb l’ús de les noves tecnologies al servei de l’expressió de la ciutadania de la Catalunya universal i de tot el món.

 Ara tu tens a les teves mans la possibilitat d’elegir en un dilema de sumar-te,  manifestant la teva adhesió a la candidatura o no.

Rep una cordial i afectuosa salutació i t’invito a llegir els 15 articles curts d’aquest bloc on expliquen el procés de la iniciativa, les condicions per les quals he acceptat donar-la cara per ella i el manifest, que es troba en l’article següent que espero justifiqui el perquè t’he dedicat aquestes ratlles.

 

J.M. Ferran   

L’Aleixar, 19 de juny de 2011

Escrit el dia de la festa major d’estiu dedicada a  la S. Trinitat.-

(Em sento més instrument d’aquesta candidatura que ser candidat, tu ets el veritable candidat/ata)

Fer un comentari