12+1.- SUPORTS ACTIUS A LA CANDIDATURA i vida associativa i cultural activa del candidat.-

1.- Relació de persones i entitats que donen suport a la candidatura:

                    1.1.- Persones:     Tenim en aquest moments (28 de juny de 2011) un total de 123 vots favorables a la present candidatura, en especial amb identificació i amb el DNI tenim l’escriptor i periodista Xavier Garcia i Pujades, l’escriptor En Pere Sans i la promotora de publicacions ciutadanes N’Enriqueta Anguera de l’Aleixar.

                     1.2.- RELACIÓ D’ENTITATS I ALTRES FORMES D’EXPRESSIÓ COL.LECTIVA CIUTADANA.-

–  Per unanimitat del Secretariat de l’Associació Vida Creixent de Tarragona   http://www.vidacreixent.org/

– L’Assemblea de Reus de Vida Creixent amb votació d’unanimitat de 30 membres amb el suport de 20 persones adherides amb nom i cognoms.

– Per unanimitat de l’assemblea de CERADAI de Catalunya del dia 11 de juny de 2011. http://blocs.xtec.cat/ceradai/

– Per unanimitat de la Junta Directiva de l’ATPCUPT, associació Tarraco de protecció als Consumidors i Usuaris de la Província de Tarragona.  http://usuaris.tinet.org/atpcupt/indice.htm

– La signatura de 13 membres de la família de l’escultor català Modest Gené, recentment reconegut fill il.lustre de Reus a titol pòstum. Per a promoure actes per a donar-lo conèixer i commemorar els 25 anys de la seva mort (+1983): Sala santiago costa de la Diputació de Tarragona, 2007, Centre de Lectura de Reus, 2008,  visita pública de Reus centre, 2008, museu d’Art Moder de la Diputació de Tarragona,2008, l’ Aleixar, 2008, Margalef del Montsant, 2009, Ateneu de Tarragona, 2009, Institut Municipal d’Educació de tarragona, 2010 i Museu d’Art i Història de Reus, 2010. El candidat proposa de cara el centenari del seu naixement en 2014, un pla per al diàleg entre la ciutadania guineana i catalana en Pro dels Drets Humans a la Guinea Equatorial  http://blocs.xtec.cat/modestgene/

-L’assemblea amb 23 signatures de persones assistents de Cabra del Camp, en agraiment per la 12 conferència al poble, des de l’any 2000, any rera any dona una xerrada col.loqui sobre temes que preocupen a la ciutadania, enguany 2011, va ser sobre el Canvi Mental Global del segle XXI.

– L’assemblea amb 24 signatures de persones assistents de Figuerola del Camp, en agraiment a la 16 conferència activa que ha dut a terme en aquest poble: 13 per a la parròquia, 2 per a l’Ajuntament i 1 per a l’escola.

– La signatura i segell de la parròquia, de l’Ajuntament i de l’escola en el reconeixement de la 16 conferència a Figuerola del Camp.

– Suport de la Asociación para la Defensa de los Usuarios de la Sanidad Pública, Privada, Medio Ambiente del mediterraneo y del Atlántico  http://usuaris.tinet.org/atpcupt/sanidad.pdf

– El suport de presidència l’Associació Recreativa , la direcció i el cap de programació de ràdio Sant Pere i sant Pau, emissora municipal 

– Amb la iniciativa persona de Na Rosa Maria Codines, inspectora d’educació. SSTT d’Ensenyament. Tarragona (comunicat el dia 15 de juliol)

– Amb el suport de Josefina Masip i Tarragó, muller del candidat, professional pro escola inclusiva i presidenta de CERADAI:  http://blocs.xtec.cat/fesb/2011/06/26/02-actes-de-reconeixement-social/

 

 

2.- Entitats relacionades directament amb el candidat.

        2.1.- Relació de 17 entitats cíviques, acció social i voluntariat (excloent les subscripcions a revistes i a entitats, els mèrits acadèmics i professionals, a més de les realcions amb les entitats sindicals, polítiques i altres empresarials) que el candidat és soci i que té dret de participació en l’assemblea i en algunes entitats actua en activitats puntuals en el pla d’actuacions de la mateixa com conferències, tallers, etc.:

Àmbit local: Societat Recreativa de l’Aleixar, Societat Recreativa de Cabacés, Ateneu de Tarragona, CPM de Tarragona, Comunitat de Regants d’Ulldecona, Càritas Interparroquial de Tarragona, Creu Roja de Tarragona, Vida Creixent Tarragona.

Àmbit comarcal: Òmnium Cultural del Tarragonès, Centre d’Estudis del Priorat

Àmbit català: Associació de Mestres Rosa Sensat, Societat Catalana de Pedagogia filial de l’Institut d’Estudis Catalans, Associació Catalana de Professionals de l’EAP (ACPEAP), Associació Catalana en Pro de la Justícia, Federació Catalana de Voluntariat Social.

Àmbit estatal: Asociación Española de Análisis Transaccional (AESPAT)

Àmbit internacional: Metges Sense Fronteres.

 

           2.2.- Relació de la participació voluntària (sense cap gratificació econòmica) del candidat en unes entitats en 11 càrrecs de responsabilitat en la direcció de les mateixes o en el servei a altres institucions públiques:

– President interí de COOPERIS   www.cooperis.cat des de 2011
– Coordinador general de CERADAI-Institut de Catalunya des de 1986 www.educert.cat  i www.educrea.cat
– Sots-president segon del Centre d’Estudis del Priorat (CEP) des de 2007 http://blocs.xtec.cat/priorat/2009/02/23/centre-destudis-del-priorat/
– Director i realitzador des del 2008 del programa mensual de ràdio prioremPRIORAT de ràdio Falset
– Director i realitzador des del 1989-1994 i des del 2007 fins avui entre altres anteriors del programa de ràdio setmanal “””priorem Arreu de Catalunya)))… de ràdio Tarragona. Sant Pere i Sant. Emissora municipal.
– Secretari general de Vida Creixent de Tarragona des de 2001      http://www.vidacreixent.org/
– Vocal de l’associació AESPAT (Psicologia Transaccional Analista) i coordinador en Catalunya d’iniciatives d’investigació psicosocial transaccional analista.. des de 1998
– Vocal de la Coordinadora de Centre d’Estudis de Parla Catalana (pel CEP) des de 2010
– Vocal de la Junta delegada territorial de Terres d’Ebre i Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social (pel CERADAI) des de 2001 http://www.voluntaris.cat/quisom
– Jutge de Pau substitut de Cabacés (El Priorat) des de 2007  i soci de l’ ACPJ
– Delegat de prevenció del Comité de Seguretat i Salut Laboral dels SSTT de les Terres d’Ebre i de Tarragona. (per ANPE S.I. delegat de la Junta de personal docent no Universittària de Tarragona i Terres d’Ebre des de 1998)
*********************************************************************
3.- Altres consideracions de pes per la causa: CERADAI en el registre de col.laboracions que data des de 1989, hi han sols registrades , a més de les no registrades, en el dia d’avui 24.06.2011, un total de 1303  persones col.laboradores i/o participants de les activitats pomogudes pel candidat i en el seu Llibre d’Honor obert el dia 22-03-2002, consten 205 signatures entre elles persones i membres de la junta d’entitats emblemàtiques com EL CASINO DE TARRAGONA (06 i 20 de maig de 2002) I L’ATENEU DE TARRAGONA des de 1992, on el candidat a impartit conferències quasi cada any..

Fer un comentari