El Monràs del Ventdelplà: el nou Massó de Senyoria?

Ja tenim un nou Rafael Massó a l’imaginari col·lectiu dels catalans! Es diu Josep Monràs, viu a Ventdelplà i té un gran problema per compaginar els seus sentiments amb les seves ambicions. Quants monrasos hi ha per aquí i per allà… Persones amb una forta personalitat, acostumats a manar i a que els obeeixin, a manipular els seus treballadors, els seus amics… Estan acostumats a guanyar, i si perden, sempre tenen recursos per sortir-se’n. Al seu voltant hi ha molta gent que li té por, i que callen; n’hi ha que s’aixopuguen sota el seu poder, i en treuen profit, encara que sigui a costa de deixar de banda els seus principis. I ningú és capaç de dir-li les veritats. Que poderós que és el Monràs/Rafael Massó, però que dèbil és quan li trobes la seva debilitat.

M’agradaria que en sortissin més idees…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *