Ha canviat alguna cosa?

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/93SgXeu-SeY" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Evident: el fet de llegir ha canviat i segur que canviarà. Els primers llibres devien ser tan sorprenents com ara ho són els blocs, i tantes altres novetats en els mitjans de comunicació. La mesura més intel·ligent és conèixer molt bé el passat i el present, però també preveure el que pot passar d’aquí a pocs anys. Limitar-se a llegir llibres i rebutjar les novetats no sembla una bona idea. Tampoc és una bona idea pensar que tot el que hi havia abans s’ha de rebutjar. La intenció d’aquest bloc és fer propostes perquè mentre llegeixes les obres de Jaume Cabré, pensis que la literatura està profundament enllaçada amb tot el que t’envolta, i amb tot el que envolta l’escriptor. Si saps el que et passa a tu, sabràs el que vol dir el text literari. Si t’esforces a entendre el text literari, seràs capaç d’entendre molt millor el teu món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *