L’aparell urinari.

Aquest mes d’octubre, a Experimentem i descobrim, hem vist com treballen els nostres ronyons. L’aparell excretor.

Us recomanen donar una ullada a l’enllaç. “Com filtren la sang els ronyons?”

http://blocs.xtec.cat/butbloc/taller-de-ciencies/

Aquest article ha estat publicat en Taller de ciències. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a L’aparell urinari.

 1. Izan diu:

  Em va agradar molt l’experiment.

 2. Martí diu:

  A l’experiment m’ho vaig passa molt bé.

  La meva nota és un 10.

 3. Gerard diu:

  Hola nois i noies!!!

  L’experiment em va agradar molt, sobre tot quan vam haver de posar l’esponja dins del globus… Us dic el material necessari: aigua, 4 palletes, 5 globus, 1 embut, 2 esponges i algun producte que embruti: cafè, sorra,… Quan aboqueu l’aigua passa per les palletes i surt neta perquè les esponges (els ronyons) l’han filtrat.

  La meva nota és un 10!!!:-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *