30 de Maig Segona trobada LLoret- Malgrat

  El  30  de  maig , coincidit  amb  la  data  de  l’enfonsament  del  Ciudad  de  Barcelona, es  va  dur  a  terme  la  segona jornada  de  memòria històrica dins  el  projecte que  alumnes  de  l’ Institut  escola  Lloret  de  Mar  i  l’Institut  Ramon Turró  i  Darder de  Malgrat de  Mar  han  compartit  aquest  any.

 Aquesta  jornada  es  va dividir  en  dues  parts, en  la  primera, es  van projectar  alguns  vídeos  realitzats  pels  alumnes  sobre  els  brigadistes  internacionals  que  viatjaven  en  el  Ciudad  de Barcelona  i  el  seu  context  històric. Els  alumnes  de  4tC  de  l’Institut  escola  de  Lloret  van  explicar  les  caixes que  han  dissenyat  inspirades  en  la  vida  d’aquests  brigadistes.A  continuació la Lorraine  Yeomans, professora  de  la  Nowra High School  d’Austràlia  va  saludar  als  alumnes  i  va  mostrar  la  feina  realitzada  al  seu  centre. Per  acabar  la  primera  part, els  alumnes  van  escoltar en  directe el  testimoni  de  Mark Newman, fill  de  David  Newman   un  dels  brigadistes  que  viatjaven  en  el  vaixell. La  segona  part  de  la  trobada  va  consistir  en  realitzar  una  gimcana  històrica  pels  diferents  escenaris  de  l’enfonsament, realitzar  un  taller  de  gravat  i provar  de  fer  d’escultors.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *