Cm/CS – 5 al 9 de maig

Dilluns 5 de maig

SENYOR, TU ENS PERDONES
Creiem en tu, Senyor. Tu ens estimes i ens perdones. Coneixes les nostres febleses, coneixes els nostres pecats. Però tu ens estimes i ens ho perdones tot. Volem viure contents, volem viure tractant bé a tothom a casa, a l’ escola i al carrer. Volem ser responsables i ajudar els altres a ser-ne. Dóna’ns coratge per aconseguir-ho. Creiem en tu, Senyor. Ens estimes i ens perdones. Som els teus amics i amigues.

Dimarts 6 de maig

DÓNA’NS CORATGE
Senyor, dóna’ns coratge. El coratge d’esforçar-nos sense por, per tal d’assemblar-nos més a Jesús. El coratge de tornar a començar cada dia, encara que ens costi. El coratge de no cansar-nos, malgrat les dificultats. El coratge de ser bons estudiants, encara que ens costi molt d’esforç. El coratge de trobar prou temps per a pregar.

Dimecres 7 de maig

imagesCAP78OM8

PER TOTS ELS NOIS I NOIES
Pare bo. en aquest dia tan feliç per a mi i per a molts, no vull oblidar-me de tots els nois i noies que sofreixen en el món. Pels nois i noies malalts, pels nois i noies de la guerra, pels nois i noies del carrer, pels nois i noies abandonats, pels nois i noies sense família, pels nois i noies que no poden anar a escola, pels nois i noies que no tenen res per o menjar, pels nois i noies que han de treballar, per tots ells Senyor, et vull demanar en aquest dia. Ajuda’m a viure solidari amb tots ells. Que mai oblidi que Tu ets present
en el rostre de cada infant.
Dijous 8 de maig

 images[2]

 PELS MEUS AMICS
Jesús, recorda’t dels meus amics. Et dono gracies per tots ells. Són molt bons i els estimo molt. Protegeix-los i cuida’ls. Acompanya’ls sempre de dia i de nit i a tot arreu. Que gaudeixin de bona salut i creixin sans. Si algun es posa malalt, Senyor, ajuda’l a curar-se aviat. Et demano per les famílies dels meus amics, els seus pares, germans, avis, que tots estiguin bé. Cuida molt els meus amics, i que aprenguem a viure
cada dia més units.

Divendres 9 de maig

 POEMA D’UN JOVE
Jo volia llet i vaig rebre l’ampolla,
volia uns pares i vaig rebre joguines,
volia parlar i vaig rebre un llibre,
volia aprendre i vaig rebre qualificacions,
volia pensar i vaig rebre saber,
volia un panorama i vaig rebre una ullada,
volia ser lliure i vaig rebre disciplina,
volia amor i vaig rebre moral,
volia una professió i vaig rebre un treball,
volia felicitat i vaig rebre diners,
volia llibertat i vaig rebre un cotxe,
volia un sentit i vaig rebre una carrera,
volia esperança i vaig rebre angoixa,
volia canviar i vaig rebre compassió,
volia creativitat i vaig rebre idees,
Volia viure…

Aquest article ha estat publicat en CM/CS - Maig. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.