L’Antic Egipte és un projecte que el tema ja s’estudia a 5è de Primària, al nostre centre.

La nostra pel·lícula “L’Antic Egipte” prèviament serà gravada amb l’App Chroma Key Studio Pro. Aquesta app ens permetrà gravar els vídeos amb un fons d’imatge seleccionat per a cada grup. Les eines d’aquesta app són de molt fàcil utilització: primer selecciones la imatge de fons i a continuació fas la gravació i ja la pots enviar directament a la biblioteca de l’iMOVIE.

Després amb  l’iMOVIE editarem el nostre vídeo que, en pocs passos, podrem: incrustar tant les fotos com els vídeos. Afegir títols, música i efectes amb filtres. La resolució de la imatge d’aquesta app és de 4K; és a dir el 4K és un estàndard emergent per a resolució al cinema i a gràfics d’ordinador. El nom deriva de la resolució horitzontal, que és aproximadament de 4.000 píxels.

Totes i tots estan molt engrescats, tant per la gravació com per la seva edició.