Engeguem la Motxilla Viatgera de Biblioteca

Aquesta setmana iniciem un nou projecte de Biblioteca a Cicle Inicial. Es tracta de la motxilla viatgera.

En què consisteix? Aquesta motxilla viatjarà per tots els alumnes de primer i segon. Cada divendres, dos alumnes de primer i dos alumnes de segon se la podran emportar a casa fins dilluns, que es retornarà a l’escola.

A dins de la motxilla hi podem trobar diversos llibres per poder llegir amb la família, amics , coneguts… També hi trobem una llibreta on els alumnes poden escriure i dibuixar sobre allò que més els ha agradat de la lectura i que volen compartir amb la resta de lectors que agafaran aquesta llibreta. I per últim, amb aquesta motxilla els acompanyarà un personatge molt especial, un peluix que també viatjarà per totes les cases.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *