HEM FET UN TALLER D’AUTOESTIMA!!!

Hola, famílies!

Aquesta setmana ens ha visitat una professional que ens ha fet un TALLER D’AUTOESTIMA, per tal de reflexionar sobre fins a quin punt estem influenciats i pressionats pel nostre entorn i pels mitjans de comunicació sobre el nostre propi aspecte.

Els vostres fills i filles han pogut comprovar que les imatges que ens arriben de famosos, de models publicitaris o, simplement, de gent corrent a través de les xarxes socials, sovint estan manipulades i ens enganyen.

Si hem aconseguit que els nostres alumnes siguin crítics respecte a les imatges que els hi arriben i que se sentin a gust amb sí mateixos, amb el seu propi aspecte, sense necessitat de perseguir un fals ideal de perfecció, donem per bo aquest TALLER.

4t – TALLER D’AUTOESTIMA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *