SETMANA CULTURAL

Hola, famílies!

Tenim el gust de mostrar-vos unes quantes imatges del que han viscut els vostres fills i filles aquests dies de la Setmana Cultural, en la que hem pogut treballar el projecte interdisciplinar de l’escola i també gaudir de les activitats pròpies del Carnaval.

Pel que fa al Carnaval, veureu com ens va fer arribar les seves consignes el Rei Carnestoltes i com les vam complir. A més, vam poder aprendre danses irlandeses i vam fer una Rua de Carnaval seguint el perímetre del pati.

Del projecte, cada classe ha aprofundit en l’estudi del país triat:

  • 4t A  ->  Estats Units
  • 4t B  ->  Austràlia

S’ha treballat, en grups cooperatius, les ciutats més representatives i l’art propi de cada país i s’ha decorat el passadís.

Esperem que us agradi!

4t A – SETMANA CULTURAL

4t B – SETMANA CULTURAL

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *