CORFBOL AL PAVELLÓ DE LA MAR BELLA

Hola, famílies!

El Corfbol és un esport mixt que consisteix en encistellar una pilota a una cistella central, des de qualsevol angle de la pista. En tractar-se d’un esport per a nois i noies a la vegada i, en no necessitar habilitats motrius gaire específiques, és una oportunitat genial per encetar els esports escolars.

El passat divendres 11 de desembre, després d’haver-lo treballat prèviament a Educació Física, i amb motiu de les Jornades Esportives organitzades pel Consell d’Innovació Pedagògica, arran del Programa d’Activitats Escolars, els dos grups de 4t van poder gaudir d’un matí de pràctica de Corfbol al Pavelló de la Mar Bella. 

Allà, un grup de monitors els hi havien preparat unes activitats organitzades i adaptades al seu nivell, per tal que gaudissin de l’esport i de les seves característiques, amb unes condicions que no en tenen a l’escola.

Van passar una jornada molt entretinguda, alhora que pedagògica. 

Us deixem unes quantes imatges i vídeos curts!

4t A – CORFBOL

4t B – CORFBOL

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *