From Barcelona to New Jersey

Hello!

As you know, this year we are doing a project with a school from the United States. During this year we are going to send them letters or emails explaining different things about our school, our city and our culture. Last week we wrote our first letter and we recorded a video introducing ourselves.                                                                                                                                      We are really excited!                                                                                                                  Here you have the video: https://photos.app.goo.gl/biPvxBQLdr89cRFaA

Com ja sabeu, hem iniciat un projecte amb una escola d’Estat Units. Durant tot el curs ens enviarem cartes o correus explicant coses sobre la nostra escola, la nostra ciutat i la nostra cultura i ells faran el mateix. Durant aquests dies hem escrit la primera carta i un petit vídeo de presentació perquè vagin posant-nos cara.
Estem molt emocionats!                                                                                                          Aquí teniu l’enllaç al vídeo: https://photos.app.goo.gl/biPvxBQLdr89cRFaA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *