A MI M’AGRADA…MATEO M.

El passat mes de Maig, Mateo M., un company de la nostra classe va realitzar el treball “A mi m’agrada”. En aquest cas, Mateo ens va voler parlar de l’espai ja que es tracta d’un camp que li apassiona ja que ell diu que està ple de coses misterioses i sempre hi ha coses per buscar i investigar…com per exemple, els extraterrestres! Existeixen els extraterrestres? Mateo diu que no està segur….però que fins que ell no els vegi en primera persona no s’ho creurà. I tant que sí Mateo! Nosaltres estem amb tu!

Felicitats pel teu treball i pel teu esforç, ja que sabem que no és fàcil per a tu parlar-nos en català.

ENHORABONA!

Aquest article ha estat publicat en "A mi m'agrada...", 2nB. LA CLASSE DELS XINESOS, CURS 2013/2014, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *