A MI M’AGRADA…ÁNGELA

El passat mes de Maig, Ángela, companya nostra de classe va realitzar el treball que tant esperen durant tot el curs, l’activitat “A mi m’agrada”. Es tracta d’una activitat que els entusiasma perquè es converteixen en protagonistes d’una història creada i explicada per ells mateixos. Recordo, que en primer Ángela ens va voler parlar de les plantes i ha estat en aquest curs, segon, quan ha decidit parlar-nos d’allò més proper per a ella, Alemanya. Per què Alemanya? Doncs perquè Ángela prové d’allí i sempre que poden ella i la seva família fan alguna escapada cap a allà. Ens va encantar escoltar-la ja que ens va explicar i va contar moltíssimes coses, així com també ens va parlar alguna que una altra paraula en alemany. Nosaltres encara que ho vam intentar no ens va sortir molt bé…veritat Ángela?jejeje…

Moltes felicitats pel treball i enhorabona pel teu esforç!

Aquest article ha estat publicat en "A mi m'agrada...", 2nB. LA CLASSE DELS XINESOS, CURS 2013/2014, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a A MI M’AGRADA…ÁNGELA

  1. Contxi diu:

    Gracias Carla por las fotos y demás comentarios.
    Nos ha gustado mucho poder ver todo esto.

    Un saludo !
    Contxi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *