Activitat matemàtiques: gràfic temperatures

Us recordo els passos:

1. Vés a la web del meteocat: clica aquí

2.  A la pestanya Dades meteorològiques (columna esquerra)

3. Clica sobre Estacions automàtiques (XEMA), apareix just sota dades meteorològiques.

4. Apareix un mapa de Catalunya,  clica sobre la comarca que vulguis consultar.

5. Et surt un quadre, a l’esquerra apareixen les diferents estacions de la comarca que has escollit,  de l’estació que vulguis consultar clica sobre un quadret que hi ha a la dreta (NO SOBRE EL NOM DE L’ESTACIÓ). Fixa’t:

6. S’obrirà una taula amb diferents dades, t’has de fixar en les dades de temperatura mitjana (la primera columna Tm) i escollir una de les hores del matí (per exemple de 07:00 – 08:00, o una altra…) i una hora del vespre-nit (per exemple 21:00 – 22:00, o una altra…). Quan vulguis pendre les dades d’un altre dia, clica sobre dia anterior (a dalt a l’esquerra) o dia següent (a dalt a la dreta). Fixa’t:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *