Presentació.

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc.

La Creació de les biblioteques de l´escola Jaume Llull, de Sant Andreu de Llavaneres, va néixer el curs 2018-19 després de tres cursos implantant la fusió de dos centres educatius anteriors en el poble.

En un inici es va dissenyar i es va crear la biblioteca on tenen accés els alumnes del cicle infantil i cicle inicial. El curs passat es va començar a redissenyar l´espai de la biblioteca de la primera planta on tenen accés els alumnes del cicle mitjà i superior.

Des del curs 2019-20, la comissió de biblioteca junt amb l´equip directiu van creure adient crear el bloc de la biblioteca per donar resposta a un espai web i fer visibles les nostres biblioteques i les activitats que es duen a terme.

El blog permet  l´accés als continguts que es publicaran virtualment amb la intenció de compartir recursos en xarxa i proporcionar informacions d´interès relacionades en el món dels llibres, la cultura i l´actualitat de la biblioteca.

Us presentem l´”Endrapacontes ”  un dolç drac que acompanya l´alumnat d´educació infantil i en “Crinera” un lleó eixerit que ens convida a fer activitats al voltant dels contes i la lectura.