DAY 1: AN APPROACH TO DIGITAL STORYTELLING

En Pau Picard de Les Escomes de Sant Jaume de Llierca i en Marc Fàbrega de l’institut escola Greda ja són a Atenes per fer la formació Digital Storytelling: Tools & Educational Video Production – Web 3.0 in Greece. A continuació ens expliquen com ha anat aquest primer dia.

Avui hem començat el curs sobre Narrativa Digital amb ITCS, a Atenes, Grècia. Primerament hem començat amb les presentacions, per saber d’on venim i cap a on volem anar. Cadascun de nosaltres ha explicat com és el centre d’on prové, els mitjans dels que disposa i la seva experiència pel que fa al tema del curs, la narrativa digital.

Una vez terminadas las presentaciones hemos dedicado el resto de sesión a los conceptos más teóricos para tratar de definir qué es la narrativa y a su vez, la narrativa digital. Para ello hemos visto una multitud de ejemplos, además de discutir la cuestión para consensuar una definición del término.

Then we have been working on the elements that we must consider to create a story. At the end, we have seen how to create a story step by step. We have some homework for tomorrow: to imagine our story and plan it with a storyboard. We are very excited!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *