La vida segons Clauadi

Aquest llibre és molt xulo, a més en Claudi té una maneraespecial de veure el món.Va anar a un campament d’estiu per a nens sobrenaturals. Al campament d’estiu hi havia 6 carabanes. La primera era de aquells nens que endevinaven el futur. La segona paralven amb els morts. La tercera era d’aquells que es passaven tot el dia pensant en que passaría durant en un minut. La quarta no m’en recordo, la cinquena tampoc me’n recordo. La sisena la de la felicitat. El Claudi es va enrollar amb una noia que es deia Lola, tenia els ulls blaus, prima i simpàtica. I en Claudi esta super colat per ella!

Aquest llibre m’ha fet riure molt  ja que hi havia un nen que parlava amb el morts, doncs quan vaig acabar el segon capítuls aquella nit no vaig poder dormir! ES MOLT XULO!

Alexandra Zamorano Rojas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *